Dit zeggen leerlingen over ons.

⭐⭐⭐⭐⭐
Hele goeie rijschool. Duidelijke communicatie en altijd goed voorbereid op de les die we gingen doen. Marcel is altijd in mij blijven geloven en heeft me gesteund nadat het een keertje mis ging. Verder ook altijd vragen hoe het gaat en hoe bijvoorbeeld mijn weekend was. Ondanks dat het heel lang heeft geduurd door Corona, heb ik het erg leuk gehad.

- Yannick Noteboom

Geslaagd op 29-06-2021
⭐⭐⭐⭐⭐
Goede begeleiding van begin tot eind. In 1 keer geslaagd!

- Melle van Buuren

Geslaagd op 29-06-2021
⭐⭐⭐⭐⭐
Geslaagd in 1x! Super goede en duidelijke instructies/lessen, ook gezellige lessen! Zeker een aanrader.

- Anouk de Jong

Geslaagd op 25-06-2021
⭐⭐⭐⭐⭐
Ontzettend goede rij-instructeur die je geweldig voorbereid op het examen. Door de duidelijke structuur in de lessen weet je precies waar je aan toe bent, en door het gebruik van de app kan je wat je de week erop gaat doen nauwkeurig voorbereiden. Ik heb hier met veel plezier gelest!

- Katinka Benders

Geslaagd op 17-06-2021
⭐⭐⭐⭐⭐
Duidelijke manier van lesgeven en hele fijne rijlessen gehad. Zeer grote slagingskans, dus zeker een aanrader!

- Lotte Pheifer

Geslaagd op 14-06-2021
⭐⭐⭐⭐⭐
Goede ervaring gehad bij Marcel.
Vooraf werd er altijd een leerdoel gemaakt voor wat ik die les wou leren. Als de les toch niet goed uitkwam kon er vaak wat geregeld worden. Ook persoonlijk hadden we het vaak gezellig. En als Tip als je gaat beginnen met lessen wees uitgerust en alert dan leer je het echt sneller dan als moe of brak... Ik spreek uit ervaring 😉 maar ik heb hem en jullie veel suc6.

- Sven Andringa

Geslaagd op 07-06-2021Ik wil een GRATIS proefles.