Over ons

In 2019 zijn wij gestart met het geven van rijlessen in Leeuwarden en omstreken.

De rijlessen bij rijschool Focus op de weg worden gegeven door Marcel Bakker.

Marcel Bakker

Na 22 jaar te hebben gewerkt in het voortgezet onderwijs, heb ik het besluit genomen om rijinstructeur te worden en mijn eigen rijschool te gaan beginnen. De gedachte om rijlessen te gaan verzorgen had ik al vaker, maar als je hier niets concreets mee doet, dan komt het er natuurlijk nooit van. Voor mij was het op een gegeven moment wel duidelijk. Ik vind autorijden leuk en daarnaast vind ik het nog steeds een mooie uitdaging om iemand iets (nieuws) te leren. Ik ben begonnen met de opleiding tot rijinstructeur met als doel om autorijles te gaan geven bij mijn eigen rijschool.

Marcel Bakker


Wil je meer weten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil meer informatie.


PlanGo

Tijdens jouw rijlessen wordt gebruik gemaakt van de 'Rijopleiding in stappen' in combinatie met de rijlesapp van PlanGo. De Rijopleiding in stappen is een gestructureerde methode waarin wordt gewerkt met een bijbehorend praktijkboek.

Plan je eigen rijlessen in Leeuwarden via de ap bij onze autorijschool Bereid je via de app voor op de rijles, zodat je sneller rijexamen kunt doen.

Jouw vorderingen worden door jouw instructeur verwerkt in PlanGo. Via de bijbehorende rijlesapp kun jij altijd je eigen vorderingen zien (en laten zien). Daarnaast hebben wij in de rijlesapp de bijbehorende scripts uit het praktijkboek geïntegreerd, zodat jij altijd je 'praktijkboek' bij je hebt op bijvoorbeeld je telefoon. Via dezelfde app kun jij zelf rijlessen inplannen, zodat de tijd om een nieuwe afspraak te maken niet afgaat van je rijles. Handig toch?


Daarnaast is de volledige lestijd voor jou. Jij haalt bij ons geen andere leerling(en) op en jij hoeft ook geen andere leerling(en) thuis te brengen. Omdat hierdoor de lestijd optimaal wordt benut, ben jij in staat om snel je rijbewijs te halen.


Hoe ziet jouw rijopleiding bij onze rijschool eruit?

Je neemt contact met ons op en we plannen een geheel vrijblijvende en GRATIS proefles in.

Na de proefles schrijven wij jou in bij onze rijschool.

De eerste rijles wordt ingepland, mag je trouwens ook al zelf doen.

Je gaat beginnen met je theorie-opleiding en reserveert al een datum voor het theorie-examen.

Na een paar lessen machtig je de rijschool en vult de 'eigen verklaring' in bij het CBR.

We gaan naar het CBR voor een tussentijdse toets en jij haalt een vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen.

Werken aan de eventuele opmerkingen/aandachtspunten die de examinator had.

Rijexamen bij het CBR om het rijbewijs te halen.


Als jij direct wilt starten met autorijlessen in Leeuwarden, meld je dan vandaag nog aan bij rijschool Focus op de weg. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen op weg naar jouw rijbewijs.

Ik wil een GRATIS proefles.